Η εταιρία easy concept δραστηριοποιείται στο mystery shopping, στο kitchen αυdit, στον καθαρισμό επαγγελματικών και οικιακών χώρων και στην εμπορία ιατρικών προϊόντων.

Image Alt

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία easy concept δραστηριοποιείται στο mystery shopping, στο kitchen αυdit, στον καθαρισμό επαγγελματικών και οικιακών χώρων και στην εμπορία ιατρικών πρόίόντων.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από ‘Ελληνες απόφοιτους της πανεπιστημιακής σχολής Les Roches Ιnternational School of Hotel Management της ΕλΒετίας, μια από τις τρεις καλύτερες ξενοδοχειακές σχολές παγκοσμίως.

O συνδυασμός σπουδών και εργασίας σε ΗΠΑ και Ελβετία συνέβαλαν στην απόκτηση εμπειρίας και γνώσης σε όλους τους τομείς που πραγματεύεται η εταιρία μας, καθιστώντας την ποιοτική εργασία, την αφοσίωση και την καινοτόμο δράση κύριο μέλημα μας σε ό, τι παρέχουμε.

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Mission statement

Η εξειδίκευσή των στελεχών μας στο mystery shoppίng από το 1998, η καινοτομία μας στο kίtchen audit από το 2005 και οι εκατοντάδες ευχαριστημένων πελατών είτε από τον ποιοτικό καθαρισμό των επαγγελματικών ή οικιακών τους χώρων, είτε από την προμήθεια των ιατρικών μας προϊόντων, μας καθιστούν πρωτοπόρους στους τομείς όπου δραστηριοποιούμαστε.