Η εταιρία easy concept δραστηριοποιείται στο mystery shopping, στο kitchen αυdit, στον καθαρισμό επαγγελματικών και οικιακών χώρων και στην εμπορία ιατρικών προϊόντων.

Image Alt

MYSTERY SHOPPING

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MYSTERY SHOPPING;

Mystery Shopping είναι ένα είδος εσωτερικής έρευνας όσον αφορά στην οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησής σας.

Σκοπός του Mystery shοpping είναι να σας δώσει μια πλήρη εικόνα για το πώς βλέπουν οι πελάτες την επιχείρησή σας ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών που τους προσφέρει.

Ο Mystery Shopper (ο μυστικός πελάτης σας) είναι εξειδικευμένος στη εξυπηρέτηση πελατών και μέσα από συχνές επισκέψεις στην επιχείρησή σας ως απλός πελάτης αξιολογεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες και υποβάλλα μια λεπτομερή αναφορά στην οποία συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να είστε ενήμεροι για τις επιδόσεις της επιχείρησής σας ανά πόσα στιγμή, ώστε να μπορέσετε να τη βελτιώσετε.

 

 

Ποιά είναι τα οφέλη του Mystery Shopping;

• Σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε πώς οι πελάτες σας βλέπουν την επιχείρησή σας.
• Είναι ο πιο οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος επίβλεψης.
• Μπορείτε να ανακαλύψετε τις γνώσεις του προσωπικού σας για τα προϊόντα που παρέχετε.
• Μπορείτε να ελέγξετε αν η εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό σας είναι η καλύτερη δυνατή.
• Το προσωπικό σας γνωρίζοντας ότι ένα πρόγραμμα Mystery Shopping βρίσκεται σε εφαρμογή και ότι ανά πόσα στιγμή ενδέχεται να εξυπηρετήσει κάποιον μυστικό πελάτη, έχει ένα λόγο παραπάνω να τον εξυπηρετήσει επαρκώς αφού ο μυστικός πελάτης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.
• Διασφαλίζει ότι οι κανόνες λειτουργίας (procedυres) της επιχείρησής σας ακολουθούνται σωστά.
• Δίνει τον έλεγχο στην διοίκηση.

Το Mystery Shopping είναι ένα Θετικό εργαλείο και δεν πρέπει να παρουσιαστεί στο προσωπικό ως “αστυνόμος” που προσπαθεί να τους «συλλάβει» να κάνουν κάποιο λάθος.

ΠΕΛΑΤΕΣ