Kitchen Audit
Τι συμβαίνει στις κουζίνες της επιχείρησής σας όταν εσείς απουσιάζετε;
Βρίσκονται οι αποθήκες, το ψυγεία και το προσωπικό της κουζίνας σας στο επίπεδο που επιθυμείτε;
Κάντε “Kitchen Audit”, μία φανερή ελεγκτική διαδικασία επαγγελματικής εστίασης στο Εστιατόριο, στο Ζαχαροπλαστείο, στο Αρτοποιείο, στο Ξενοδοχείο, ή στο Cafe σας και αφήστε τον ελεγκτή-Chef να σας πει!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ
“Kitchen Audit” είναι μια φανερή ελεγκτική διαδικασία επαγγελματικής εστίασης.
Η εταιρία μας κατόπιν συνεννόησης με εσάς διενεργεί τακτικούς
ελέγχους στις κουζίνες της επιχείρησής σας σε ανύποπτο χρόνο, με αυτοτελή δικά του κλιμάκια που αποτελούνται από πεπειραμένους Chef ειδικά εκπαιδευμένους για τον συγκεκριμένο τρόπο ελέγχου.
Το προσωπικό της κουζίνας γνωρίζοντας ότι ένα πρόγραμμα “Kitchen Audit” βρίσκεται σε εφαρμογή και ότι ανά πάσα στιγμή ενδέχεται ένας ελεγκτής-Chef να επισκεφτεί την κουζίνα, δουλεύουν με μεγαλύτερη προσοχή και συνέπεια σε καθημερινή βάση.
Στόχος μας είναι πάνω από όλα η διασφάλιση της ποιότητας και της καθαριότητας. ΟΧΙ η ‘τρομοκρατία’ ενός ελέγχου.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Σήμερα, η Easy Concept διενεργεί τακτικούς ελέγχους σε ανύποπτο χρόνο σε πολλαπλά επίπεδα: Ο έλεγχος αυτός περιλαμβάνει:
• Χημικά tests καθαριότητας επιφανειών
• Αποθήκες πρώτων υλών
• Ψυγείο πρώτων υλών
• Καταψύκτες
• Ψυγείο επεξεργασμένων τροφίμων
• Ψυγείο γαλακτοκομικών & αυγών
• Κρύα κουζίνα
• Ζεστή κουζίνα
• Κρεοπωλείο
• Ζαχαροπλαστείο
• Λάντζα
• Μάγειρες & λοιπό προσωπικό
• Είσοδος τροφοδοσίας & Έξοδος σκουπιδιών